RING OSS - 063-391 58 59

Renovering Östersund

RING OSS - 063-391 58 59

Om oss

Vi renoverar hos både företag och privatpersoner

Välkomna till Odéns Byggservice AB, specialisterna på renovering i Östersund. Vi har en lång erfarenhet inom renovering hos både privatpersoner, bostadsrättsförening och företag - stora som små. Vi har sedan 2015 skapat funktionella, moderna och högkvalitativa företagslokaler, vardagsrum och kök. Vi gör våra kunders drömmar till verklighet. 

Företaget bildades 2015 och har sedan dess fortsatt att växa. Idag är vi en av de starkaste aktörerna på marknaden inom renovering i Östersund. I takt med att företaget expanderat och blivit en starkare aktör på marknaden har antalet anställda vuxit. Idag har företaget 15 anställda, något som kommer att öka i takt med den fortsatta expansionen av företaget. 

Kontakta oss om ni är intresserade av renovering i Östersund och övriga tjänster.

Moderna, stilrena rum anpassade efter er som kund

2015 blev startskottet för renovering i Östersund och vår resa mot att fixa och modernisera alla bostäder och fastigheter runt om i Östersund. Av oss får våra kunder, högkvalitativa, moderna, fina och ljusa rum som ökar trivseln. All renovering i Östersund görs med material som är moderna och stilrena, detta för att passa alla kunder.

2019 fick vi som företag ett behörighetsintyg, ett intyg som gav oss rätten och möjligheten att utföra renovering i Östersund av våtrum. Intyget försäkrar er som kund om att vi har rätten att utföra renovering av ditt badrum eller din tvättstuga samt att vi kan hjälpa er att skapa våtrummet ni drömt om. 

Behörighetsintyg

Den omtänksamma arbetskraften 

Vår personal är specialiserad mot all typ av renovering i Östersund oavsett om det gäller renovering av våtrum eller företagslokaler. Vi vet det mest prisvärda och effektivaste sättet att renovera på, ett sätt som gynnar er som kund. Oavsett hur du vill att din lokal, rum eller ditt våtrum ska se ut skapar vi det. Vi har nämligen snickare som kan slå upp och ner väggar allt för att anpassa rummet efter er som kund samt rummets ändamål. 

Under tiden vi hjälper er med renovering i Östersund ser vi samtidigt till att hålla så mycket som vi bara kan internt i bolaget. Det gör vi för att hålla kostnaden nere, men även så att tiden hålls. Så att kunden kan få sitt arbete utfört på ett så prisvärt och effektivt sätt som möjligt.

Vi utför renovering i Östersund, men utför även renovering i närliggande städer som Krokom, Åre och Sveg. Vid behov kan vi agera vid omnejd i dessa städer. 

Kontakta oss - vid intresse av renovering i Östersund.