RING OSS - 063-391 58 59

Renovering Östersund

RING OSS - 063-391 58 59

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Östersund

Specialister på renovering i Östersund av våtrum. Vi utför renoveringsuppdrag hos privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Av oss som företag, får ni stilrena och fina våtrum med hemtrevlig belysning samt golvvärme om det önskas att installeras i våtrummet.
Kontakta oss vid intresse av renovering i Östersund. 

Badrumsrenovering i Östersund

2019 fick vi ett behörighetsintyg som gav oss rätten att utföra renovering av våtrum hos er som kund. Intyget försäkrar er som kund om att vi kan utföra renovering av ditt badrum och din tvättstuga samt att vi kan skapa våtrummet, som är anpassat efter dig och rummets ändamål.

Av oss får ni ett fint, ljus och modernt badrum med passande belysning för att öka trivseln i rummet. Vi har en ständig dialog med er som kund så att ni har full kontroll över renoveringen samt att ni får de våtrum som ni önskar av oss. 

Personalen som älskar sitt jobb 

All renovering i Östersund av era våtrum och lokaler görs av vår egna högt kompetenta personal som specialiserats sig på renovering i Östersund. Oavsett hur ni vill att erat våtrum ska se ut kan vi ordna det. Vi har nämligen snickare till vårt förfogande. Snickarna kan slå upp och ner väggar, allt för att skapa de våtrum ni vill ha som kund. Vi värnar om er som kund och utför därför all renovering i Östersund på det mest prisvärda och effektiva sättet. 

Under tiden vi hjälper er i närheten av Östersund med renovering och bygg ser vi samtidigt till att hålla så mycket som vi bara kan internt i bolaget. Det gör vi för att hålla kostnaden nere, men även så att tiden hålls. Så att kunden kan få sitt arbete utfört på ett så prisvärt och effektivt sätt som möjligt.

Kontakta oss - vid intresse av renovering i Östersund.